INDIVIDUALNA OBUKA

Organizujemo dva tipa individualne obuke

Individualna obuka

Individualna obuka je idealna za kolege koji žele da se upoznaju sa novom metodom nadogradnje, steknu znanje i sertifikat, prošire svoj posao i dobiju ekskluzivno pravo na distribuciju Extension Pro kosi i proizvodima namenjenim profesionalnoj nadogradnji. Ova obuka predstavlja savršen način za sticanje znanja jer će te samo u radu jedan na jedan imati priliku da se zadržite i detaljno prođete sve nedoumice i eventualne probleme na koje možete naići.

Obuka se sastoji iz dva dela:

  1. Teorijski deo počinjemo od osnova, svaki polaznik bez obzira na svoje predznanje prolazi svaki korak koji je potrebno napraviti kako bi izveli potpuno pravilnu aplikaciju i replikaciju nadogradnje pramena. Obezbedili smo Vam kompletnu literaturu koja detaljno prati sve ono što će Vam naš Master pokazati i koju dobijate na poklon.
  2. Praktični deo predstavlja rad na trening glavi lutke gde Vam je obezbeđen sav neophodan materijal da vežbate samostalno apliciranje pramena u cilju da sami napravite savršenu kapsulu i savršenu nadogradnju. Pored materijala za obuku na Akademiji obezbedili smo Vam i starter kit koji je uključen u cenu.

Starter kit sadrži sav neophodan materijal za početak samostalnog rada i dalju vežbu metode koju ste izabrali i njegova vrednost je tri stotine evra.

Sa završenom obukom pored stečenog znanja, literature i starter kita Vi postajete sertifikovani Extension Professional i stičete pravo na dalju kupovinu svog neophodnog materijala za sve vrste nadogradnje i naše najkvalitetnije kose na tržištu Extension Pro, takođe se pridružujete našoj zajednici koja u svojoj bazi već ima dosta potencijalnih klijenata za Vas. Naš servis podrške Vam je neograničeno dostupan tako da nas za sve savete i pomoć uvek možete kontaktirati.

za stranicu Edukacije3

Vremensko trajanje obuke je 10h

 

Termin za individualnu obuku se zakazuju po dogovoru

 

Cena individualne obuke po metodi je 1000€

Individualna trening obuka

Individualna trening obuka je drugi tip obuke jedan na jedan koji organizujemo.Idealna je za kolege koji imaju odredjeno znanje iz oblasti nadogradnje ali žele da se usavrše, nauče nesto novo i prošire svoja znanja i posao i dobiju ekskluzivno pravo na distribuciju Extension Pro kosi i proizvodima namenjenim profesionalnoj nadogradnji.

Obuka se sastoji iz dva dela:

  1. Teorijskog u kojem prolazite sve korake nadogradnje i upoznajete se detaljno sa aplikacijom i reaplikacijom izabrane metode.
  2. I prakticnog dela u kojem prolazite kroz proces formiranja kapsule tj. pramena nadogradnje na trening glavi lutke. Sav materijal za vežbu na Akademiji je obezbedjen i ukljucen je u cenu.

Po završetku obuke dobijate Extension Professional sertifikat i stičete pravo na dalju kupovinu svog neophodnog materijala za sve vrste nadogradnje i naše najkvalitetnije kose na tržištu Extension Pro, takođe se pridružujete našoj zajednici koja u svojoj bazi već ima dosta potencijalnih klijenata za Vas. Naš servis podrške Vam je neograničeno dostupan tako da nas za sve savete i pomoć uvek možete kontaktirati.

 

Vremensko trajanje obuke je 5h

 

Termin za individualnu trening obuku se zakazuju po dogovoru

 

Cena individualne trening obuke po metodi je 500€

GRUPNA OBUKA

Grupna obuka predstavlja novu metodu učenja u kojoj sa ograničenim brojem mesta, kako ne bi gubili na kvalitetu obuke, uz pred znanje usavršavate metodu nadogradnje.

Zajedno prolazimo sve nedoumice iz literature koja Vam je na raspolaganju a koja je uključena u cenu i prelazimo na praktični deo gde uz savete i maksimalnu pomoć na trening glavi lutke aplicirate i vrsite replikaciju savršene kapsule nadogradnje.

Sav materijal za vežbu je obezbeđen.

Po završetku programa stičete sertifikat koji Vam omogućava da Vaš dalji rad nastavite sa Extension Pro materijalima i kosom. Naš servis podrške Vam je neograničeno dostupan tako da nas za sve savete i pomoć uvek možete kontaktirati.

Grupna obuka je idealna za ljude koje dolaze iz istog radnog okruženja i žele da zajedno unaprede svoje znanje i podignu standard svoga posla.

 

Termin za grupne obuke su unapred zakazuju

 

Cena grupne obuke je na upit.

INDIVIDUALNE ONLINE OBUKE/LIVE DEMONSTRACIJE

Zbog velikog interesovanja naših budućih kolega koji nisu u mogućnosti da doputuju i u prostoru naše akademije odslušaju predavanja otvorili smo i mogućnost individualne online obuke.

Program je podeljen na dva segmenta u kojima naš Master uživo sa Vama prolazi teorijski deo predavanja kao i praktican deo nadogradnje sa live demonstracijoim izabrane metode. U programu obuke ostavili smo dovoljno vremena za sva Vaša pitanja i eventualne poteškoće u daljem radu.

Po završetku online programa stičete sertifikat koji Vam omogućava da Vaš dalji rad nastavite sa Extension Pro materijalima i kosom. Naš servis podrške Vam je neograničeno dostupan tako da nas za sve savete i pomoć uvek možete kontaktirati.

 

Vremensko trajanje obuke je 5h

 

Termin za online obuku se individualno zakazuje

 

Cena online obuke po izabranoj metodi je 500€.

ONLINE PRIJAVE