Ice Extension by Danijela Jovetić | Cirih - 21/11/2021

 

Master yourself

Ice Extension by Danijela Jovetić je najpopularnija metoda nadogradnje kose nano kapsulom.

Kako smo ovu metodu savladali prvi u nekoliko obuka u Rusiji možemo sa sigurnošću da istaknemo da imamo tim sa najvećim iskustvom što je svakako bitan faktor kod vaše odluke izbora salona ili edukatora.

Ice metoda je hladna metoda nadogradnje sto je potpuna inovacija u odnosu na metode koje ste vidjali do sada. Bezbedna je za vašu prirodu kosu i pruža najveci komfor nošenja različitih frizura u svim vremenskim uslovima. Kvalitet našeg rada i najbolje kose garantuje vam da ste novac uložili pametno i da će te uz redovne korekcije i poštovanje saveta za održavanje istu kosu nositi jako dugo.

Izaberite pametno i pridružite se zajednici koju čine zadovoljni klijenti i najuspešniji profesionalci iz cele Evrope. #extensionprogrupa

Organizujemo trening obuku u trajanju od 5h sa specijalnim pogodnostima medju kojima je i pravo na kupovinu Extension Pro proizvoda uz koju dobijate i STARTER KIT kofer koji sadrži sve što vam je neophodno za dalju vežbu ili početak samostalnog rada.

Iskoristite ovu posebnu priliku i postanite Extension Professional, sertifikovani frizer za nadogradnju kose.

Cirih 21.11.2021.

Za sve dodatne informacije možete nam pisati na [email protected]

Zakažite nadogradnju kose - Ice Extension by Danijela Jovetić

 

TRANSFORMACIJA KOSE IZ SNOVA

Ice Extension by Danijela Jovetić vam pruža brojne pogodnosti kod nošenja. Njegova mala nano kapsula dovoljno je snažna da izdrži sve promene, kako je ovo hladna nadogradnja toplotna oštećenja su smanjena, pri korekcijama ne koristimo hemijska sredstva za uklanjanje, i štedi vam vreme i novac jednostavnom negom koja vam je dostupna u okviru #extensionpro Hair Care linije.

Iskoristite priliku i zakažite svoju transformaciju iz snova. Tim Danijele Jovetić pružiće vam jedinstvenu priliku u Cirihu 21.11.2021.

Zakazivanje termina je obavezno. Popunite formu u nastavku.

Za sve dodatne informacije možete nam pisati na [email protected]

Budite najbolja verzija sebe!

ONLINE PRIJAVE