O NAMA

Dugogodišnje iskustvo Danijele Jovetić, osnivača Akademije i njena usavršavanja širom sveta navela su je da znanje treba da bude dostupno ovde.

Cilj akademije je postavljanje najvišeg jedinstvenog standarda posla . Rad sa usavršenim tehnikama, kosom standarda pune dlake od početka do kraja i najboljim materijalom san je svakog profesionalca.

Uz mogućnost kupovine, Akademija je prilagođena svim frizerima bez obzira na nivo iskustva.

Akademija Extension je prva i jedinstvena akademija ovog tipa na Balkanu. Pre svega bitno nam je da istaknemo da smo prvi priznati predavači koji su svoje znanje stekli i usavršili na najprestižnijim Masterima sveta. Sa iskustvom u poslu prenosimo Vam svoje znanje bez tajni, bez poteškoća sa kojima smo se susretali i sa velikom željom da svi klijenti imaju pristup najboljoj mogućoj usluzi.

EDUKATOR

Daca-slika-za-Akademiju-Edukatori

Danijela Jovetić je stručnjak iz oblasti nadogradnje kose i osnivač Studio Extension kao i Akademije Extension.

Svoje višegodišnje iskustvo usavršili je na Masterima širom sveta. Istražujući i prateći kvalitet i inovacije sama je razvila potpuno novi vid nadogradnje, koji je danas priznat i prepoznat od strane brojnih kolega i klijenata.

Cilj Akademije je dostupnost vrhunskog znanja kod nas, kao i postavljanje najvišeg jedinstvenog standarda u poslu koji volimo.

Dobijanjem sertifikata na Akademiji dobijate pristup radu sa najkvalitetnijim materijalom na tržištu i sve od kose do materijala za apliciranje nadogradnje, nege i stilizovanja kose postaje dostupno ovde kod nas.